Διαμονή στα Στούντιο Βορεάδες στη Τήνο, Χώρα
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Οι Βορεάδες αποτελούνται από δύο στούντιο, 7 δίκλινα δωμάτια (standard και superior) και ένα δίχωρο / τετράκλινο διαμέρισμα . Επτά από αυτά έχουν βεράντα με θέα στη θάλασσα, το κυρίως λιμάνι, την πόλη της Τήνου (Χώρα), τα γειτονικά νησιά της Δήλου, τη Ρήνεια, τη Μύκονο και τη Σύρο. Αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, μπορεί κανείς να δει μέχρι και την Πάρο και τη Νάξο...

Έχουμε δημιουργήσει ένα κατάλυμα όπου κυριαρχεί το κυκλαδίτικο στυλ με την Τηνιακή πέτρα, τα πετρόχτιστα κρεβάτια, τις αψίδες, τους περιστεριώνες και τις κρυφές γωνιές να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους .Όλα αυτά, μοναδικά διακοσμημένα με ιδέες και πολύ μεράκι από την Μάρω και τον Κοσμά που έχουν δώσει προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, μαζί με σύγχρονες ανέσεις όπως ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WI-FI) σε όλους τους χώρους, μεγάλες LED τηλεοράσεις με usb media player και hdmi, κλιματισμό, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο και ατομικό μπάνιο με στεγνωτήρα για τα μαλλιά, θα ομορφύνουν τις αναμνήσεις από την επίσκεψή σας στην Τήνο.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια φροντίζονται καθημερινά. Καλύπτουν επίσης όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής που έχουν εκδοθεί από τον ΕΟΤ (Το Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού) σχετικά με τα δωμάτια πρώτης κατηγορίας.