Στούντιο Βορεάδες στη Τήνο, Χώρα

Καλωσήρθατε

Βορεάδες (Μυθολογία): Ο Κάλαϊς και ο Ζήτης, οι δύο γιοι του Βορέα, του θεού Βοριά.
Βορεάδες (Σύγχρονη εποχή): Η Μάρω και ο γιος της, Κοσμάς, είναι οι οικοδεσπότες σας σε ένα κατάλυμα δώδεκα δωματίων-διαμερισμάτων στην χώρα της Τήνου.

Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο. Για λόγους συντήρησης μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δεν μπορούμε να δεχτούμε τους επισκέπτες

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Όπως όλα τα Boutique Hotels ανά τον κόσμο, οι Βορεάδες είναι ένα κατάλυμα φτιαγμένο με επιρροές από την τοπική αρχιτεκτονική με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική των χώρων, σχεδιασμένο και διακοσμημένο από την προσωπική πινελιά της ιδιοκτήτριας, έτσι ώστε ο επισκέπτης να αισθάνεται ότι φιλοξενείται σε ένα οικείο σπίτι.

Βαθμολογήθηκε ως "Εξαιρετικό"στο TripAdvisor

Παροχές

Σε ένα καλαίσθητο “σαλόνι” πρωινού με θέα το κεντρικό λιμάνι της Τήνου και την Σύρο, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν πρωινό μπουφέ, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες και κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών, καφέ-αναψυκτικά, «γλυκά του κουταλιού» ή ελαφρύ φαγητό και ποτό.

Η Τήνος

Βρισκόμαστε σε μία ιδανική τοποθεσία σε έναν ήσυχο δρόμο, μόλις 100 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι, 40 μ. από τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων και 320 μέτρα από το κέντρο της πόλης της Τήνου (Χώρα) από όπου ξεκινάνε οι δύο κεντρικοί δρόμοι που οδηγούν στον ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης. Περπατώντας προς το κέντρο, οι επισκέπτες, περνάνε από τη υπαίθρια αγορά τοπικών προϊόντων, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες και το δρομάκι με τα μπαρ.

safe-hotel-symbol_outlines

Μείναμε σπίτι, μείναμε δυνατοί, μείναμε υγιείς! Με αίσθημα ευθύνης, ακολουθούμε τα πρωτόκολλα της Κ.Υ.Α., ενημερωνόμαστε διαρκώς από τους επίσημους φορείς και όπως πάντα, κάνουμε το κάτι παραπάνω ώστε να σας παρέχουμε ένα υγιεινό περιβάλλον
για τις τόσο πολύτιμες διακοπές σας στην όμορφη Τήνο μας. Κάτω από τις μάσκες, παραμένουν τα ίδια χαμογελαστά πρόσωπα έτοιμα να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί ας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.
Σας περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα